header superhelden kinderkleding speelgoed

Avengers,Superman, Spiderman & Batman Kinderkleding

Sorteer op:
1 - 2 - Volgende

T-shirt Lego Batman - grijs- met cape


Voorraad: 2
 
InStock
€ 12.95 nu € 7.50

Pyjama Huispak Spiderman donkerblauw


Voorraad: 4
 
InStock
€ 15.00 nu € 9.75

pyjama Superman


Voorraad: 2
 
InStock
€ 17.50 nu € 9.75

Sokken Batman maat 35-36


Voorraad: 2
 
InStock
€ 3.50 nu € 1.00

Longsleeve Batman


Voorraad: 8
 
InStock
11.95

Boxershort Batman 2-pak


Voorraad: 23
 
InStock
7.99

Batman Sweat Vest


Voorraad: 7
 
InStock
17.50

Batman joggingbroek


Voorraad: 7
 
InStock
12.50

Longsleeve Marvel-Avengers - donkergrijs


Voorraad: 8
 
InStock
11.95

T-shirt Lego Batman - lichtgrijs- met cape


Voorraad: 4
 
InStock
€ 12.95 nu € 7.50

Lego Batman Tshirt - grijs


Voorraad: 6
 
InStock
€ 11.99 nu € 6.50

Sokken Superman maat 27-30


Voorraad: 2
 
InStock
€ 3.50 nu € 1.25

Lego Batman jongens Tshirt - wit


Voorraad: 5
 
InStock
€ 11.99 nu € 6.50

Pyjama Huispak Spiderman blauw


Voorraad: 1
 
InStock
€ 15.00 nu € 9.75

Longsleeve Superman - Grijs


Voorraad: 1
 
InStock
€ 9.50 nu € 3.00

Lego Batman Tshirt - zwart


Voorraad: 0
 
OutOfStock
€ 11.99 nu € 7.50

1 - 2 - Volgende

Welkom in de wereld van de Superhelden 

Superman, Batman & Spiderman -
All time favorites
Hier vind je t-shirts, longsleeves, zomer en winter pyjama's en sokken van Spiderman, Batman en Superman, welk kind kent ze niet? Dit zijn de échte Superhelden met speciale krachten en hun levensverhaal lees je hieronder.
 
Superman

Dit is de enige van de drie die geboren werd met zijn superkrachten, hij komt van de planeet Krypton. Toen deze op het punt stond te ontploffen besloten zijn ouders hem alleen te evacueren naar de aarde, want daar was een leefklimaat gelijk aan Krypton. Het kleine jongetje werd gevonden vlakbij het dorp Smalville, waar hij werd geadopteerd door de familie Kent, ze noemden hem Clark. Met de jaren ontdekte Clark dat hij speciale krachten bezat, zoals vliegen, hittestralen afvuren uit zijn ogen, heeft bovenmenselijk sterke zintuigen, en kan dingen bevriezen met zijn adem.
 

Batman

Batman werd dus niet geboren met speciale krachten, maar zijn oorsprong komt voort uit een gebeurtenis in het jonge leven van Bruce Wayne, zijn ouders werden na een avondje uit , voor zijn ogen, doodgeschoten tijdens een overval. Dit had uiteraard grote impact op hem en hij besloot dat niemand hetzelfde mocht overkomen, hij werd misdaadbestrijder! Met de erfenis van zijn ouders betaalde hij opleidingen en de beste (vecht)trainingen.  Om zijn identiteit van de multimiljonair geheim te houden, besloot hij een alter ego aan te nemen. Hij gebruikte zijn grootste angst, de vleermuis, om zijn tegenstanders een nog grotere angst in te boezemen.
De stad waarin de held Batman woont en werkt, is Gotham City. Hij heeft samen met zijn rechterhand Robin een schuilplaats gemaakt in een grot onder zijn landhuis. Zijn vaste vervoermiddel is de Batmobile. Batmans kostuum is altijd voorzien van vele gadgets die hem uit vrijwel elke situatie kunnen helpen. Wil je meer weten over de herkomst van Batman lees dan dit blog.

 
 

Spiderman

De nerdie student Peter Parker gaat op een dag op een schoolexcursie naar een laboratorium, hier wordt hij gebeten door een radioactief bestraald spinnetje. Al diezelfde dag kwam hij erachter dat  hij hierdoor speciale krachten had gekregen, hij kwam namelijk onderweg naar huis een stel ongure figuren tegen die hem lastigvielen. Hij duwde hen zonder problemen omver en tijdens zijn vlucht ontweek hij een aansnellende auto door heel hoog te springen en met zijn vingertoppen aan de muur te kleven. In eerste instantie dacht hij niet aan een carriere als superheld, maar probeerde hij geld te verdienen met gevechten en was het rood blauwe pak puur om aandacht te trekken en anoniem te blijven. Pas later besloot hij dat met zijn krachten ook verantwoordelijkheid kwam en ging de misdaad bestrijden. Spiderman beschikt over een groot uithoudingsvermogen maar het belangrijkste zijn natuurlijk zijn spinnenzintuig, reflexen, lenigheid en het feit dat hij over muren kan kruipen.Join the Club! ontvang een Superkrachtenkaart in je mailbox!