header superhelden kinderkleding speelgoed

Batman Logo Lamp - Signal

Batman Logo Lamp - Signal
Batman Logo Lamp - Signal
Batman Logo Lamp - Signal
34.95
InStock
Levertijd: 3-5 dgn
Voorraad: 1

Batman Logo Projector- Official DC Call Batman

Luitenant Gordon werkt met een aantal gewetenloze en corrupte individuen binnen de muren van de Gotham Police Department. Alleen hijzelf en The Dark Knight streven naar waarheid en moraal in een stad welke is overspoeld door gevaarlijke criminelen. De enige mogelijkheid voor Gordon om Batman te bereiken is door het signaal in de vorm van zijn logo over de schemerige skyline van Gotham te schijnen.
 
Batman is het laatste teken van hoop, in een stad welke leeft in de duisternis van de onderwereld. Het iconische symbool van Batman, dit lichtsignaal, vertegenwoordigt moed in de somberheid, een schreeuw in de duisternis voor het volk, om hen te laten weten dat ze niet alleen zijn in tijden van strijd.

Zodra je een beetje snelle Bat-Justice of Superhelden vergelding nodig hebt, schijn jij jouw eigen BAT signaal met dit geweldige Batman Projectie Licht, gevormd in de vorm van het werkelijke zoeklicht van deze Superheld in grijs, geel en natuurlijk zwart. Signaal je vrienden, of gebruik het gewoon om te lezen of je kinderkamer te verlichten.

Dit officiële, DC Licensed, Batman Logo Projectie Mood Light kan worden gekanteld om de hoogte van de balk aan te passen, draait 360 graden en projecteert tot maar liefst 8 meter verderop!

 

• Roep Batman met je eigen Batman Projection Light
• Projecteert het Bat-symbool tot 8 meter verderop!
• Wordt geleverd met gebruiksaanwijzing  EU adapter
• Licht meet ca. 12cm (H) x 9cm (w) x 9cm (D)
• 360 ° rotatie en kantelbeweging
•  14 jaar + , of onder begeleiding van een volwassene te gebruiken.
• 100% officieel gelicenseerde DC Comics Merchandise


Terug naar overzicht
Join the Club! ontvang een Superkrachtenkaart in je mailbox!