header superhelden kinderkleding speelgoed

hype handspinners

hype handspinners

hype handspinners

De hype die handspinner of fidget spinners heet .....

Afgelopen week zag ik een filmpje op Facebook voorbijkomen, wat een grappig ding dacht ik!
Later kwam deze nog een keer voorbij op mijn tijdlijn, maar dan gewoon een foto, toen dacht ik.....hé "dat ding" heb ik gezien ik bij de groothandel!

Aangezien ik in Drenthe woon en hypes hier later aankomen, kende ik dit speeltje nog niet, ook niet dat het kan helpen voor de concentratie en kids met adhd, zoals mijn eigen zoon, hier iets aan zou kunnen hebben!

En wat reageert Daan (9jaar) er geweldig op, hij vindt echt rust in het apparaatje, tijdens het tv-kijken, eten, op school, hij laat m gewoon niet meer los.

Hij heeft namelijk o.a. adhd, dit brent naast het "hyper zijn" ook andere "problemen" met zich mee, naast de concentratie vindt hij het ook moeilijk om allerlei prikkels te verwerken, en dan voornamelijk emotioneel is lastig! Nu met de spinner, is hij vrolijk en opgewekt, ik ben zeer benieuwd of hij zelf het "ding" er bij wil houden....vooralsnog ben ik er razend enthousiast over!

Ergert jouw omgeving zich aan jouw friemelen, tikken met je pen etcetera, dit apparaatje is leuk om mee te spelen en werkt stress verminderend.

Aangezien de spinners zo goed als uitverkocht zijn, hoop ik deze binnenkort weer te kunnen inkopen voor een zacht prijsje!
 
handspinners

reacties op “hype handspinners

Geen reacties

Plaats een reactie

Join the Club! ontvang een Superkrachtenkaart in je mailbox!