header superhelden kinderkleding speelgoed

Ananasgirl Bonny

Ananasgirl Bonny

Ananasgirl Bonny

 

Ik stelde Bonny van Uberleuk een aantal vragen over Superhelden, lees je mee?

 
Stel je voor en wat is je shop?
Hoi, ik ben Bonny de Git, 35 jaar, getrouwd met Patrick, moeder van dochter Kris (7 jaar) en zoontje Thijs (3 jaar) en eigenaresse van Uberleuk. In 2015 werd ik verliefd op een partij babykleding en zo ben ik in een soort opwelling begonnen met Uberleuk. Uberleuk verkoopt merk baby- en kinderkleding, een groot deel van onze collectie is gemaakt van biologische katoen. Dit is niet alleen heel comfortabel, maar ook nog eens duurzaam en super hip!
 
 
Wie is jouw favoriete Superheld en waarom?
Als kind was ik fan van She-ra, the princess of power. Ik heb de actiepoppen nog steeds! Het verhaal op het cassettedek aan en naspelen maar. Toen sprak ze aan omdat ze van een prinses in een heldin veranderen kon en ze had een vliegend paard. Zoals het een heldin betaamd strijd ze tegen het kwaad. Ik heb een hekel aan onrecht, dus She-ra is nog steeds mijn favoriete superheld.
 

Wat is haar superkracht?
Met haar magische zwaard kon ze zichzelf veranderen in een super sterke heldin en haar paard in een vliegende eenhoorn. Ze streed tegen het kwaad.
 
Welke Superheld ben jij?
 
“Ananasgirl” Ik ben gek op ananas en de spreuk “ be a pineapple: stand tall, wear a crown, and be sweet on the inside” past wel bij me. Ik kom vaak wat afstandelijk over, maar ben eigenlijk juist heel behulpzaam.
 
 
Deze Superheld kan je hier vinden:

   

 
 
Dankjewel dat je wilde meewerken,  groetjes Monique
 
 

reacties op “Ananasgirl Bonny

Geen reacties

Plaats een reactie

Join the Club! ontvang een Superkrachtenkaart in je mailbox!