header superhelden kinderkleding speelgoed

Interview met Rachel - made by reez

Interview met Rachel - made by reez

Interview met Rachel - made by reezRachel van Made by Reez maakt mooie kado's met een personal touch, hier lees je over haar Superhelden.
 

Stel je voor en wat is je webshop?

Hoi ik ben Rachel Brouwers-Heijs ben 43 jaar en getrouwd met Ton. Wij hebben samen 2 dochters ( Sanne 20 en Lotte 18 jaar). Wij wonen in een dorpje in Noord-Brabant waar wonderen bestaan namelijk in Kaatsheuvel zo’n 500 meter van de Efteling. Ik ben al 6 jaar de trotse eigenaresse van Made by ReeZ.  Ik maak met veel liefde en plezier producten met een persoonlijke touch. Je kunt het zo gek niet verzinnen voor welke gelegenheid….Moederdag, Vaderdag, speciale verjaardag, communie, trouwerij, kraamcadeautjes enz… De kraamcadeautjes zijn op dit moment de meest verkochten producten van het bedrijf. Ik gebruik verschillende technieken om dit te verwezenlijken zoals borduren, bedrukken, bestickeren en glasetsen.  Ben je nieuwsgierig geworden kom dan zeker een kijkje nemen in de webshop 

 

 

 

Wie is jouw favoriete Superheld en waarom?
Mijn superheld is/was mijn moeder. Helaas is zij 10 jaar geleden zeer plotseling overleden aan een hartstilstand. Door haar persoonlijkheid en wilskracht ben ik geworden wie ik ben.
 
  
Wat was haar superkracht?
Haar superkracht was dat zij altijd positief in het leven stond. Altijd voor iedereen klaar stond ondanks dat ze het zelf niet makkelijk heeft gehad. Een Supervrouw!

 

index.jpg

 
Welke Superheld ben jij?
Tja dat is een moeilijke vraag ……maar Mega Mindy zou wel passen. Mega Mindy zorgt voor anderen en probeert altijd alles op haar eigenwijze manier op te lossen.  Ik ben ook eigenwijs, soms koppig, perfectionist, impulsief, gezelligheidsmens en vooral een doorzetter om mijn doel te halen.

 


 

Deze Superheld kan je hier vinden:
Rachel, dankjewel voor je medewerking, het is een leuk verhaal geworden.


                                                                                                                             
 

reacties op “Interview met Rachel - made by reez

Geen reacties

Plaats een reactie

Join the Club! ontvang een Superkrachtenkaart in je mailbox!