header superhelden kinderkleding speelgoed

Manager van de Superhelden

Een interview met Monique, de Manager van de Superhelden!
Je bent de Manager van de Superhelden: stel je eens voor?

Ik ben Monique, 42 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 stoere jongens van 5 en 9 jaar en woon met mijn gezin in Hoogeveen (Drenthe). Naast de webwinkel heb ik een baan als reisadviseur. Een leuke combinatie van mijn passie voor reizen en mijn Superhelden (lees: mijn mannen en de webshopwink).


Waar komt jouw fascinatie voor Superhelden vandaan?

Van kleins af aan was ik al in de ban van Superhelden. Ik vond ze stoer want zij versloegen alle slechteriken. Raar voor een meisje? Nee, ik klom ook in bomen en bouwde hutten, maar speelde ook met mijn buurjongen met de barbies. Niks mis mee toch?
Tegenwoordig raak ik vooral geïnspireerd door mijn zoons, beiden hebben een rijke fantasie en alle superhelden, zoals IronMan, Spiderman en Batman, maar ook soldaatjes en Playmobil worden samen ingezet om de boeven te verslaan. Regelmatig rent er hier een Spiderman, Batman, militair of ninja door het huis.....we hebben al heel wat kostuums van Superhelden verzameld!  Ik vind dat de Superhelden mooie eigenschappen bezitten die ik ook in onze jongens terugzie: ze zijn stoer en behulpzaam.


Hoe ziet een dag er uit bij superhelden-kinderkleding.nl?

Een gemiddelde werkdag voor mijn winkel start nadat ik mijn jongste zoon naar school heb gebracht.
Wanneer ik dat heb gedaan maak ik de bestellingen klaar en check ik mijn mails en berichten op Facebook
en andere Social Media.
Vervolgens werk in het beheer van mijn website om nieuwe artikelen te plaatsen,
schrijf ik een blog/nieuwsbrief, of bedenk een leuke actie.
Tussen de middag breng ik de pakjes naar de brievenbus (die staat vlakbij school)
en komen de kids dus thuis voor een boterham en daarna werk ik nog even verder,
’s avonds ben ik ook regelmatig nog online voor het beantwoorden van vragen van klanten.Wie is jouw favoriete superheld?

Ik vind dat eigenlijk best een moeilijke vraag, aangezien er zoveel leuke superhelden zijn. Maar oké als ik écht moet kiezen dan is mijn grootste favoriet op dit moment wel Batman. Hij is dan ook één van de oudste superhelden, denk ik. Hij heeft een stoere cape en in zijn coole Batmobile wil ik wel eens mee om een ritje te maken! Van een andere orde, maar zeker zo groot in hun daden zijn de aandoenlijke Paw Patrol, dit is een team van Pups, o.a. een brandweerpup, politiepup, Ecopup, Zwempup, Bouwpup en vliegende pup, zij helpen de bewoners van Avonturenbaai bij alle mogelijke problemen. Zij zijn de schattigste superhelden vind ik.

Welke Superheld zou je zelf willen zijn en wat is dan haar Superkracht?

Goh, mag het een combinatie zijn van verschillende helden? Zodat ik gedachten kan lezen én beïnvloeden zoals Jean Grey van X-men, me snel kan verplaatsen zoals The Flash, vliegen als Supergirl én als ik toch kon tijdreizen, wow! Kortom, het beste van alle Superhelden, dat zou ik wel willen! Uiteraard zou ik dit dan ook inzetten voor het goede, zodat de wereld een mooiere plek wordt!
 
Wil je nog iets vertellen?

Mijn missie is om alle kindjes te leren dat ze zichzelf mogen zijn in deze harde wereld! Dit kan doordat kinderen zich vaak kunnen identificeren met mijn Superhelden, het zij door een t-shirt, knuffel, verkleedpak of speelgoed!
Kinderen voelen zich zelfverzekerd in kleding die ze leuk vinden en daar dragen de Superhelden een extra steentje aan bij!

Iedereen heeft "mankementen" en "superkrachten" , maak van de mankementen je Superkrachten, net zoals de Superhelden doen !


Verder staat klantenservice bij mij hoog in het vaandel, dus heb je vragen of opmerkingen stuur dan een berichtje via de site of via e-mail. Ik probeer alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden. 

 

 

Join the Club! ontvang een Superkrachtenkaart in je mailbox!