header superhelden kinderkleding speelgoed

Superhelden onderzoekje

Superhelden onderzoekje

Superhelden onderzoekje

Zoektocht naar dé Superheld onder de fans!

Ook ik, als manager van de Superhelden, ontwikkel mijzelf graag, momenteel volg ik een langdurig cursusprogramma (lees: niet langdradig), zal ik de naam verklappen? heel toepasselijk voor deze supermama, het heet de Stoute Schoenen Club!

Alle deelneemsters, ja écht deze groep is alleen voor Superheldinnen, ontvangen elke maand een bundel met daarin opdrachten, afgelopen maand was het onderwerp "ontdek je ideale klant".

Dus ik ben op zoek gegaan naar jullie: mijn ideale superheldenfans: op facebook, instagram, twitter en ook in mijn eigen Superhelden Club. Ik heb een vragenlijst opgesteld, waarvan ik het leuk zou vinden als je het wilt invullen. Ja wil je dit ? klik dan op de tekstballon hieronder:

Vragenlijst Superhelden
Waarom??  Ik kan hier belangrijke informatie uit halen : wie zijn de fans, wat vinden jullie leuk en waar op de site is eventueel verbetering nodig. Dus mocht je het ingevuld hebben, onwijs bedankt! 

Groetjes, Monique

reacties op “Superhelden onderzoekje

Geen reacties

Plaats een reactie

Join the Club! ontvang een Superkrachtenkaart in je mailbox!