header superhelden kinderkleding speelgoed

Superhelden en de Secrets of Nature

Superhelden en de Secrets of Nature

Superhelden en de Secrets of Nature


Dit keer weer een interview met een collega, Agnetha is eigenaresse van Secrets by Nature en houdt van stoere superhelden!


Stel je voor en wat is je shop?

Mijn naam is Agnetha, ik ben 33 jaar en heb een webshop in natuurlijke cosmetica & lifestyle producten. Deze webshop heb ik dit jaar alweer 5 jaar en omdat ik in principe niet voor niets schoonheidsspecialiste ben geworden ben ik ook zeker blij dat ik mijn passie voor cosmetica toch voort kan zetten.

Naast het verkopen van natuurlijke cosmetica & lifestyle producten geef ik ook advies over de producten en het verzorgen van de huid.

Wie is jouw favoriete Superheld en waarom?

Oh dit is echt een moeilijke vraag hoor! Want in principe zijn sowieso mijn ouders superhelden!

Wolverine is daarnaast één van mijn superhelden, ik ben gek van Marvel films en van Justice League DC vind ik Batman geweldig.


Wat is hun superkracht?
Mijn ouders hebben mij in goede tijden, maar zeker ook echt in slechte tijden altijd gesteund en geholpen. En daar ben ik heel erg blij om en zeer dankbaar voor. Dat is hun superkracht.

Welke Superheld ben jij?
Ik kies dan voor Black Widow (Natasha Romanoff), een hou wel van zulke superheldinnen zoals zij en vind het ook heel gaaf dat Scarlett Johansson haar speelde in The Avengers.

Black Widow_scarlett

Dankjewel voor je medewerking Angnetha!


Deze Superheld kan je hier vinden:
    


 


 

reacties op “Superhelden en de Secrets of Nature

Geen reacties

Plaats een reactie

Join the Club! ontvang een Superkrachtenkaart in je mailbox!