header superhelden kinderkleding speelgoed

Tienerpop- Supergirl -DC Super Hero Girls

Tienerpop- Supergirl -DC Super Hero Girls
Tienerpop- Supergirl -DC Super Hero Girls

18.99

InStock
 
Voorraad: 2Supergirl -DC Super Hero Girls

Ontketen je Superkrachten en ontdek je innerlijke held met deze DC Super Hero-actiepoppen! Deze DC Super Hero Girls-actiepoppen lijken precies op de heldhaftige leerlingen van DC Super Hero Girls en zijn klaar om in actie te komen en de wereld te redden.

Deze 30 cm grote Supergirl actiepop is superheldhaftig!
Supergirl is de machtigste tiener van het hele universum. Ze kan vliegen, is supersterk en heeft röntgenogen. Ze draagt een fantastische en trendy outfit met de legendarische details van het oorspronkelijke DC Super Hero-personage - een rood met blauwe outfit met het Supergirl-logo - en is klaar om in actie te komen.

Deze stoere Supergirl draagt haar rood met blauwe outfit (niet verwijderbaar), en combineert die een blauwe cape en een blauwe haaraccessoire. Ze is klaar voor de les!

Deze superhelden leren omgaan met hun superkrachten en meisjes vinden het fantastisch om samen met de Super Hero-studenten hun eigen unieke talenten te ontdekken. Van een gewone schooldag tot een avontuur met superhelden: de mogelijkheden zijn onbegrensd!


Hoogte:30cm
Let op: geschikt vanaf 4 jaar
 
De stoere DC Super Hero Girls worden opgeleid om in actie te komen! Ga jij met ze mee?Ontketen je krachten en train je innerlijke held samen met deze Super Hero Girls die precies lijken op de krachtige leerlingen van DC Super Hero High!

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Join the Club! ontvang een Superkrachtenkaart in je mailbox!