header superhelden kinderkleding speelgoed

Top 10 Superhelden van mijn kinderen

Top 10 Superhelden van mijn kinderen

Top 10 Superhelden van mijn kinderen

Top 10 - Superhelden van mijn kinderen

 

Aangezien hier in huis de superhelden favoriet zijn, dacht ik dat ik eens de favo top 10 van mijn kids ging opschrijven! De jongens konden moeilijk kiezen, aangezien ze van veel verschillende helden houden.

Nummer 1

Batman,
favoriet van alle tijden, één van de oudste superhelden en hij gaat mee met de tijd. Lego heeft Batman nieuw leven ingeblazen met de film en daarbij nieuw speelgoed en andere merchandise!
 
Batman_top_10_superhelden_kinderkleding

Nummer 2
Spiderman, met zijn spinnenzintuig spreekt hij erg tot de verbeelding. Hij schiet spinnenweb  uit zijn pols en vliegt daaraan door de lucht om mensen in nood te helpen. Mijn jongste zoon heeft een webschietende polsband van SpiderMan en trekt regelmatig zijn pak aan, zet zijn masker op en maakt ons huis weer veilig!
Spiderman_superhelden_kinderkleding

Nummer 3
Captain America, we zijn hier weer een actieheld rijker in huis, met schild uiteraard, deze Avenger wordt denk ik de nieuwe superheld van Mark want vanochtend versloeg de captain Spiderman al…..
 
Dekbedovertrek_Captain_America_Avengers

Nummer 4
De Ninja Turtles, we horen vooral veel gegrinnik op de bank als de serie bekeken wordt, en ook de actiefiguren zijn favoriet hier in huis. Oh, en mijn jongens houden ook erg van pizza!
 
Turtles_kinderkleding


Nummer 5
Nu mochten ze ook allebei nog een persoonlijke (extra) favoriet noemen, en dat is voor mijn oudste toch wel Minecraft, tja voor dit keer noemen we het maar een superheld, er worden hier figuurtjes van gespaard, Daan heeft er een t-shirt van en zelfs zelfgemaakte torch en Creeper op zijn slaapkamer. De game op x-box en tablet ook favoriet voor beiden.

Nummer 6
Voor Mark zijn de Paw Patrol ook Superhelden, hij leest graag de boekjes en heeft een pyjama en ondergoed van de pups!


Nummer 7
Lego
je kunt er mee bouwen, opruimen én je kan het zelfs dragen! De Superheroes collectie is hier favoriet in huis, een coole auto van Batman en de minifiguren spelen hun rol in hun eigen verhaal.

Nummer 8

Coole auto’s en dan vooral de Hot wheels natuurlijk, tja hier vallen ze onder de superhelden hoor, deze wagens met gave ontwerpen en kleuren! (wist je dat er zelfs een spidermanauto van is). Ik verwacht dat de jongste straks bij de nieuwe film van Cars, ook weer zijn verzameling van deze supersnelle Bliksem Mc Queen wil uitbreiden.

Nummer 9
Pokemon: kaarten, ballen, pikachu sokken,de tvserie, alles willen ze wel zien en hebben! Kaarten worden geruild met vriendjes en ze spelen zelfs een zelfbedacht spel ermee.

Nummer 10
En dan vergeten we bijna Playmobil, het kasteel van de Draken is hier favoriet, het was een kado van Sinterklaas voor de jongste afgelopen jaar. Samen met ridders, soldaatjes, Spiderman en Captain America wordt het kasteel bewaakt door draken, hele verhalen en gevechten spelen zich er af, erg leuk om te zien.

reacties op “Top 10 Superhelden van mijn kinderen

Geen reacties

Plaats een reactie

Join the Club! ontvang een Superkrachtenkaart in je mailbox!